Vi börjar i januari..

Tack du trogne person som går in och kollar min blogg varje dag. Hoppas att du gör det för att du vill, och du ska i alla fall veta att jag är väldigt glad över att du är mig trogen. 
 
Det vart ett tag sedan nu och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag kan ju försöka ha som mål att i alla fall blogga något varje månad så kanske jag kommer tillbaka till någon form av rutin i alla fall. Så, vad vill ni (du trogna läsare) läsa om eller kolla på.? Om jag skulle berätta vad det är som har hänt sedan sist så skulle det ta aldeles för lång tid, men jag skulle kunna tänka mig att ge er (dig) en årssammanfattning av 2016, så kommer vi igång på något sätt.. 
 
Vi började året med Januari (CHOKERANDE!), och vad var det som hände i Januari i mitt liv.. Jag kollar igenom mina bilder och kan konstatera att det inte var särskillt många bilder som jag tog i den inledande månaden. Man  jag kan också konstatera att de bilderna som jag tog innehöll snö, vilket måste betyda att det var mycket snö i januari månad 2016.
 
...
 
Dessa två bilderna togs av Rebecka N. den 9 januari, alltså i början av månaden och då var det itne så mycket snö, ca 10 cm. En vecka senare kom det ca 35 cm snö och då fick hela göteborg panik av det oväntade snöfallet som de ändå hade berättat om på nyheterna i flera dagar före.. Vad kan vi lära os av detta, ibland har mertologen rätt och man kanske inte alltid bara ska leva här och nu utan ibland också kolla lite på vädret så man vet hur man ska lägga upp veckan...
 
Vidare in i månaden hittade jag en dag som var otroligt kall men ack så vacker. Det var den 22 januari, snön låg som ett täcke över Hyssna, månen lyste upp skog och mark och stjärnorna gnistrade på himlens mörkblåa djup. Ja, det var fantastiskt vackert och jag testade den nya kameran som kommit in i familjen. 
 
...
 
Den övre bilden visar vad jag och Paulina såg med våra ögon när vi kom dit, och nedre bilden visar vad som händer om man låter kameran få stå på ett stativ och ha en halv minut på sig att ta kortet. Rätt så häftigt!
 
Så här har vi en början av min årsresumé med hjälp av bilder. Nästa månad tänker jag redan nu avslöja blir februari så slipper ni fundera på det.
1 Ja du!:

skriven

Snygg kofta. Strumporna, pannbandet och torgvantarna går förvisso inte av för hackor de heller 😉

Svar: Tackar ödmjukast för dessa ord. Jag håller med till fullo i det du säger!
Kajsa-Lena

Kommentera här: