Och sedan kom februari..

..och vad hände väll då!? 
 
Under februari månad förra året,  precis som i januari månad 2016, (trotts att jag inte skrev det i förra inlägget), gick jag på väldigt många promenader. Jag besökte museum, satt och fikade på cafén, hängde på IKEA och gick på ännu fler promenader tillsammans med pojkvännen och numera fästmannen i mitt liv. 
 
En annan väldigt festlig grej som hände under februari månad förra året var att jag och min bästa lillasyster åkte och hälsade på vår Stockholmska storasyster i hennes kvarter. Vi gjorde sånt sånt som man ska göra när man turistar i Huvudstaden så som kollade in svampen, åkte tunnelbana, gickpå gamla stan samt kollade in högvakten utanför slottet där man kunde se inte mindre än syrrans fästman stå och trumma. 

 
Något helt annat som jag gjorde under februari var att jag satt och sydde på en brudklänning till en kompis som gifte sig 11 juni 2016. Undet januari månad hann vi ta mått och sy toille och under februari månad köpte vi tyg och sydde en ny toille för att testa in hur kjolen skulle se ut. Att sy brudklänning var ett spännande projekt som höll i sig under hela våren, vilket betyder att mer info kring den processen kommer senare. 
 


 
 

Kommentera här: