Jobba jobb

Jag kan verkligen inte få nog av sommaren. Och att få jobba utomhus är det bästa som finns, oavsett vad det är för väder!  Nu har det vart sol och att då få jobba på en kyrkogård är helt underbart. Och bättre blir det när mormor och världens bästa morbror kommer med glass på eftermiddagen, för att inte tala om när brorsan senare samma dag kommer och hälsar på och tar ett tag med skyffeljärnet och gjorde så att vi blev klara med en större yta än om jag hade gjort själv. Vad jag vill säga är att jag är så tacksam över att vara omgiven av så många bra människor! Och på onsdag fyller jag år, så ni inte glömmer det..!
 

Sommar

Sommaren är här. Igen. Om den är här för att stanna eller inte det vet jag inget om så därför tänker jag att det är bäst att suga ur så mycket som möjligt medans man har chansen. Morbror säger att det är höst om 2 månader och då är det andra bullar som gäller.
 
 

Idyllen

Just nu så lever jag och bor i idyllen. Kan nästan inte ha det bättre. Har en stuga helt för mig själv och bor granne men självaste mormor och morfar, ni bara hör ju hur bra det låter. Bilderna bedan visar hur tillvaron kan se ut i dessa tider. Klagar inte så mycket.