En kväll på avenyn

En vanlig fredagskväll som bestämmer sig för att gå ut med kameran och se vad som döljer sig bakom linsen. En filur som jag gick förbi två gånger var Lasse Åberg. Men det finns ju så många som tagit kort på honom redan så jag lät bli.
 
 

I don't wanna miss a thing

 
a) Var ligger egentligen Malmö?
 
b) Hur lång tid tar det att åka dit? 
 
På a så svara jag i i södra Sverige och på b så svarar jag ca 2 timmar och 45 minuter. Men i lördags om du hade frågat då så hade jag svarat att det skulle ta 4-5 timmar, - det ligger ju ändå väldigt långt ner i Sverige! Man kan då sannerligen lära sig nya saker varje dag! Idag har jag lärt mig att tentaplugg ändå kan vara väldigt trevligt. En kopp te och ett gott sällskap gör susen! Idag regnar det och det är lite småröset men det är helt ok. Jag välkomnar hösten. Lyfter på hatten och säger välkommen. Nu kan vi sitta inne och ha stickcafé, lyssna på musik, dricka te och njuta av livet. Vi kan åka ut på spontana roadtrips till Malmö för att få reda på hur lång tid det tar att åka dit. Vi kan gå på utflykter i staden för att lära känna den eller hjälpa en god vän med fllyttsädning och äta upp gamal paj.  Det är ändå just nu som är livet. Inte vad vi ska göra om ett år eller om två veckor. Det kommer att vara livet då men just nu är vi här och ska ta vara på stunden som är nu.

 
På fritiden när jag inte känner för att plugga eller dricka te så sätter jag mig ner och tillverkar vykort. En mycket trevlig sysselsättning. Önskas ett vykort så hör av dig!

Två goda kvällar.

Två veckor har jag vart i stora staden nu. Det känns bra alltsammans. Jag kan skymta skog när jag tittar ut, precis utanför står det två träd som gör att det inte känns helt och hållet storstad och nedanför står ett äppleträd i trädgården. Ja ni läste rätt, mitt i staden där jag bor finns det också en trädgård med fruktträd som hör till kollektivet. Allt är alltså inte betong och asfalt här. 

Bilder från en väldigt trevlig kvällspromenad som gjordes i sommras. Älskar verkligen sommaren!