Våryra

Våren har kommit till Värnamo nu mina vänner. HALLELUJA! Igår tog jag mig en liten cykeltur i kvarteren runt skolan och upptäckte nya gator och massor med gula hus.. Idag har jag kännt mig lite som Rapunsel i trassel, jag gör massor med saker men tiden står stilla... Jag tvättar, städar, spelar piano, väver, görmat, pratar i telefon, snapchattar, lagar mat, bäddar, viker tvätt, kollar på tv, lyssnar på musik... Men nu är det kväll och snart är det dags för La Grand Finale i Melodifestivalen och skypemöte så dagen knallade till sitt slut denna dagen också. Nu ska jag göra kvällsmat.. Frågan är vad det ska bli, Antingen blir det smörstekta ägg med lättsaltade avokadofilé toppat med nätta och knapriga solrosfrön eller så blir det avokadokuber med löskokt ägg garnerat med torkade solrosfrön. Ja frågan är, vilken lyxig madrätt ska man slå till med..?
 
 

veckans vita trådar

Nu har jag ÄNTLIGEN fått ordning på vävstol en med allt vad lattor,  skaft, trampor och solv heter och börjat med vävningen av pläden. UNDERBART! Det är spännande det där med vävning. Att gå från att ha trådar på ett nystan till att ha ett färdigt tyg i sina händer det är HÄFTIGT!

Vitklöver och vävstol börjar på V

Man kan ut snöa in på hur mycket saker som hällst. Och även hitta saker som ser ut som snö. Och man kan snöa in på saker som ser ut som snö också. Tänk egentligen så koomplicerat livet skulle vara om man låter allt gå överstyr. Och på tal om snöa in på saker så just nu sysslar vi med sista vävningen i skolan(!) och är inne på den sista (snyft) vävperioden. Men vad ska man göra.. Ja precis, jag håller med er -Köpa en vävstol! eller det kanske rent utav är så att en av er som sitter och läser detta just nu sitter och trycker på en vävstol som de vill bli av med men som inte orkar sälja eller vill slänga, jag tar gärna emot en vävstol! Mer än gärna faktiskt!!