juni månad 2k15

Jag har fått en lista på blogginläggsrubriker av min kusin Märta. Och denna lista kommer att lanseras imorgon klockan 07.00.  Hjälp. Vad har jag nu gjort. Bestämt  är nästa inlägg ska läggas ut. Ok. Men det ska gå bra. Så håll till godo. Imorgon 07.00 den sjunde juli tvåtusenfemton så läggs det ut en lista på kommande blogginläggsrubriker med datum på när dessa kommer att publiceras. Men till dess ska ni gå en liten resumé av juni månad i bilder.
 
 
Jag åkte och campade och överlevde. Hade på mig träingsovrall, gick i foppatofflor till stranden och grillade utanför husvagnen. Precis som det ska vara. Det gick både bra och var väldigt festligt!
 
 
Jag umgicks med min kära Ängelholmska Malin. Vi fikade och pratade om allt mellan himmel och jord. Käkade kladdkaka med Sofia och njöt av livet
 
 
Åkte till kungliga huvudstaden över midsommar och firade den i en lägenhet med Anna-Märta och Joel. Besökte hennes jobb och upptäckte att det faktiskt finns en grön sida med kossor, skog och gröna ängar i staden. 
 
 
Åkte till Paulina där vi skrev listor, låg och pratade i några timmar och gick sedan till sjön och forsatte prata. 
 
 
Spelade in kortfilm med Nisso där han spelade darth Wader musiken på piano samtidigt som han sköt loss med en vattenpistol klädd i kavaj som James Bond. 
 
 
Letade efter en kossa och en kalv. Hittade dem men vågade inte ta dem själva då kossan var något aggressiv. Kan ju trösta sig med att de var väldigt fina.
 
 Så vi hörs o morgon. 07.00. 
 
 
1 Anonym:

skriven

Hmm hmm klockan är nu 07:28 så det är nog dags att lägga ut! Så bra av dig att lägga ut efter en månad!!!😘👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Kommentera här: