Knäppaste idén jag fått idag?

Att jag skulle skriva alla blogginläggen som jag lovade för cirka en månad sedan att jag skulle göra och föra in dem på rätt datum så ni har lite att gå igenom nu.. Annars så vart det inte så många knäppa idéer idag..

 

Vilket är mitt drömjobb?

Mitt drömjobba hade nog vart att få vara hemmafru. Då kan jag sy och sticka dagarna i ända. Jag känner nu att det hade vart kul att få designa kläder till andra också. Att sitta och skissa är rätt så najs och att dessutom få se  någon anna bära det man har gjort det är rätt colt! Att vara självförsörjande hade jag också velat vara men det är väldigt slitsamt så det får vänta. I nuläget är jag ändå väldigt tillfreds med att läsa till lärare. Att få göra något för andra, lära barn saker och få vara med på deras livsresa. Det hade vart kul att läsa något textilt men jag tror inte att jag skule ha gillat det i längden. Jag vill kunna fortsätta tycka att det är kul med att sy och skissa kläder och jag tror att om jag hade valt att plugga mer textil så hade jag inte tyckt om det längre. Konstig text blev det men så blir det ibland när man är trött.. 

 Såhär ser det ofta ut när jag och vänner träffas. Bakar vackert och gott och dokumenterar med våra kameror.

Vem är min pratgladaste, roligaste, fantasifullaste, knäppaste, snyggaste kusin?

Man kan ju dela upp det i att ta en kusin på varje egenskap eller bara göra det lite enklare och svara utifrån mina kusiners synvinkel, vilken är deras pratgladaste,  roligaste, fantasifullaste, knäppaste,  snyggaste kusin? Det är ju alltså jag! 

 
Annars om jag ska välja så får jag nog välja Märta för att hon är en trea och kommer på roliga saker att skriva om.