Två tranor

NU ska ni snart få se lite fler bilder här på bloggen men tills dess får ni hålla till godo med en bild på två tranor från hornborgasjön i morgonljus.
 
 

Projekt

Tack Märta för att du gjorde ett inlägg, för er som inte vet det så är det hon som påminner mig om att blogga... Nu är jag i skolan igen, tryckning samt modevisning plagg är det som står på agendan. I dag tog jag tag i en klänning och sydde i en dragkedja i den, se där ja! Snart går även den att använda ! Det är häftigt att sy saker som man först har skissat upp, sedan gjort eget mönster på och till slut sytt upp det också!

Kajan lever!!😆

Hej! Nu är det min kusin Märta (den bästa kusinen) som skriver. Nu är jag och hälsar på Kajsa-Lena och hon lever! Som man kanske inte tror när hon inte bloggar. Hon har det bra och nu är hemma fast ska åka hem till helgen 😔. Idag har jag varit hos Kajsa-Lena och lekt kurragömma. Nu sitter jag bredvid Kajan som bara sitter och ritar sina fina änglar och människor. Kajsa-Lena sitter och muttrar för hon har för lite pengar och vet inte vad hon ska göra till hösten. Och helt plötsligt så ringer hennes moster (min mamma) och bara babblar och babblar. Ojoj hon kunde visserligen  släppa pennan fast grep tag i den igen. Tack och hej för mig! Nu vet ni att hon lever!!!