Sammanfattning

Var håller jag hus egentligen?? Ja, det är en bra fråga. Mestadels är jag hemma nu fatiskt för jag har lov, men det händer la att jag åker utomsocknes också och berrikar mig kulturellt också. Några saker som hänt är:


Jag fick hänga med mostrar, mamma, kusiner och lillasyster på Kristina från Duvemåla på Göteborgs Opera. Det är inte var dag man går på premiär inte men det är ju värt att måla läpparna för!
Hängt med kusiner hos moster på det årliga ljusstöperiet.
  Haft lite tråkigt så jag passade på att göra massor med flätor i lillasysters hår.
Och idag fick jag massage av lillebrorsan på min stela nacke..
 

Lyckan

Ni vet när ögonen går i kors fast, klockan är kvart i åtta och man måste vara vaken för att det när som helst kommer en städpatrull som ska kolla om man städar ordentligt så man sysslesätter sig med allt som man kan komma på, sticka, påta, skissa, kolla tv..... Inte? Okej, men det är så man skulle kunna summera denna aftonen för mig. Inte så gött. Nu är det säkert så att jag i alla fall inte kommer att kunna somna förrän vid halv elva. Suck.

 
 
Men jag har haft en kanonhelg! Först så var det lillördag och då kom Salome hit med dunder och brak. Hon är bra! Och hon är även lite cool för hon åker till Australien på obestämd tid på måndag. Respekt! I fredags kom A-M hit och hade lite myskväll innan vi på lördagen begav oss till Skåne för att vi var för sig skulle på reunion med våra bibelskoleklasser. Så helt underbart tycker jag att det var. Det var synd att alla inte kunde vara där men jag är så tacksam för att jag fick gå där och lära känna så fina männsikor! På  söndagen så fick jag ha Paulina lite för mig själv så vi åt middag, myste och pratade som aldrig förut. Jag är lyckligt lottad! 


Varför inte festa till det med att ha roliga pyjamastaights??

inte så mycket fråga om tid

Varför är jag ens vaken nu och vad gör jag uppe såhär sent?? På a så svarar jag "vet inte" och på b svarar jag "lyssnar på julmusik och skissar på bröllopskläder"

Hoppas att ni sover och att ni gör det gott!