Slipover

Kära vänner! Jag har en sak till att lägga  till på min önskelista.. Det är en sådan här slipover! Tack på förhand!
 

Kom och köp!

För att visa att jag faktiskt kan avsluta projekt så ska ni få se de snyggaste vantarna i historien... Made by moi!  Okej, kanske var aningen förmycket självgod men jag är NÖJD med dem och de är de bästa vantar som JAG har gjort i alla fall! 
 
Kan passa på astt ge er en liten bit av min önskelista också! 
1. Flakmoppe
2. Tandemcykel
3. Strumpstickor i BAMBU i diverse storlekar, jag äger redan storlek 4,5 & 3,5 så de kan ni bortprioritera...
4. Léttlopi garn (isländsk entrådigt ullgarn)
5. Garn till pläd, har inte beteckningar och storleken på det än....
6. Överraskningar
7. Böcker om nordisk stickning
8. Studiebesök på roliga ställen
9. Stavmixer
 
Det var allt som jag kunde komma på än så länge... 
 
 
Ett par vantar jag hittade på google... Skoja, det är dessa som jag gjorde!!

Naaaajs.

Helgen har vart najs. Inte så mycket har blivit gjort men ändå så är livet het okej! I fredags var jag trött så jag gick och la mig på eftermiddagen och sov i en halvtimme. På kvällen tänkte jag att jag skulle somna tidigt men Nellie frågade om jag ville titta på film och efter filmen så snackade vi massor och halv fem var jag i säng....
 
I går (lördag) så tog jag sovmorgon, gick till Erikshjälpen och inhandlade en julgardin och en talrik (det är en tallrikstjuv som har stulit min enda talrik som jag kan ha i mikron... Hoppas att personen i fråga har god nytta av den.) Sedan satt jag och stickade, sov lite och gick till gympahallen och spelade volleyboll och gymmade. Vem gör inte det en helt vanlig lördagskväll.
Och sen när började jag att gymma egentligen?? Observera att jag kör på light-light-light-versionen. Går in i gymmet och skrattar, på så sätt så tränar jag magmusklerna och käkmusklerna på samma gång. Kanske viftar lite med armarna för att det är kul och där har jag tränat armarna. För att få med hela kroppen lägger jag mig sedan i fosterställning och skrattar lite till. Där var hela kroppen tränad.
Efter träningen så gjorde vi Pannkakor som vi sedan förtärde med hemmagjord sylt. GOTT!
 
Idag hade jag åter igen sovmorgon, vaknade klockan halv 12 och trodde att klockan var halv åtta och tänkte "vad skönt att jag vaknar klockan halv åtta och är utvilad på en söndag"... Ack så fel man kan ha, men utvilad var jag! Nu ska jag borsta tänderna, tvätta händerna och lägga mig i min säng och SOVA.