Det bränns!

Idag var hela klassen på äventyr i kullaberg där vi KLÄTTRADE! Ni anar inte hur kul det var.! Och alla roller i klättringen var lika roliga, såväl säkra, ge rep, som att klättra. Dock klättrade inte jag på grund av min nyopererade tå men jag är så inte bitter för jag fick fira ner mig själv från den nästan högsta platsen. AH SÅ KUL!!! 
Och för att vi skulle kunna komma ihåg denna dagen bättre så förutom att ta kort och filma allt så fick flera av oss en helt ofrivillig bränna som fröken Sol gav oss helt gratis.. Ja nästan i alla fall för det enda som hon krävde av oss var att vi visade lite hud i gengäld..
 
 

Aj då.

Frågan är om jag någonsin kommer att växa upp.. Var på vårdcentralen idag och självklart hadde jag mor med mig så hon kunde hålla mig i handen. Men jag svimmade inte. Bara nästan. Jaja, hur som haver. Nu är jag hemma några dagar och tycker synd om mig själv och lär mig gå igen.. *glimteniögat*

 

20/5 - vad jag skriver i mina hemliga brev!

Det beror helt på vem det är jag skriver till. Ibland skriver jag om hur jag mår, vad för personer som jag har träffat på sistonne, vad jag har gjort den senaste tiden och vad jag ska göra den närmsta tiden. Ibland skriver jag hur mitt liv har sett ut och hur det ser ut nu. Förändringar, rutiner och ovanor i mitt liv. Jag skriver ibland om vad jag vill bli när jag blir stor, var jag vill bo när jag blir stor, vart jag ska bo i höst... Ibland svarar jag på knepiga, kluriga, roliga och i bland spännande frågor om mig själv. Till exempel vilken glass jag tycker mest om.. Om jag vill bo i ett rött eller vitt hus. I Slott eller koja. Hur många barn skulle jag vilja ha. Om jag gillar katt eller hund mest. 

Ibland skriver jag om vad jag har haft för mig under dagen. Idag tillexempel har vi haft vattenkrig här på Strandhemmet, badat i sjön för första gången i år, haft grillkväll med marshmallows, gitarr, munspel, gött häng och aftonbön vid sjön.. Livet är på topp när vi suger ut det sista ur skolan. Sorgligt men sant.