± 1 timme

En halv vecka retreat på Nya Slottet i Bjärka-Säby var riktigt gött.! Hänga med Gud, vara tyst, ha massor med egentid, läsa böcker (boktips: Kärlekens fem språk, Gary Chapman). Bilder kommer förhoppningsvis någon gång i framtiden..
 
Funderar på att åka till Wien, så om någon har ett litet eller stort tips på sevärdheter, utflykter eller liknande som man måste göra när man är där så kan ni alltid höra av er..

Glöm inte att ni nu borde ha tagit fram era utemöbler också..

 

Åhus

Nu har vi bara en Moldavienredovisning kvar med klassen och den är nästa vecka. Självklart kommer vi att ha egna redovisningar, till exempel så kommer jag hem och har berättar om Moldavien 13 april så då är ni varmt välkommna! I går var vi hela klassen i Åhus och berättade om resan och fick även tid att gå till havet njuta. Livet är minst sagt gött! 
 
På tisdag ska vi till Linköping med på Retreat och det ska bli SÅ skönt! Hänga med Gud, vara tyst, be, vara i princip okontaktbar, äta, fota, sjunga och ta det lugnt och skönt. I morgon ska jag till den kungliga huvudstaden och träffa min lilla storasyster och på söndag ska jag på möte (vuxenpoäng). 


De fyra första är tagna för ett halvår sedan när vi var några från klassen i Åhus och passade barn och de fyra sista är från i går (Malins bilder)


Erik visar  mig, Louise och Camilla hur man står givakt.

Och hur man inte står givakt...
Klassens två par innan de blev tillsammans.

Mattias, Sofia och Louise steker i solen

Malin och jag

jag, Paulina och Erik
Malin, Jag, Sofia och Olof trycker in oss på samma bild
 
 

Mina föräldrars barn

Efter att jag hade suttit ute på taket med Malin och ätit mango i solen så tänkte jag att jag skulle kolla på ett avsnitt grey's anatomy. Men när jag väl kom till datorn så kom jag och tänka på framtiden, vad ska jag egentligen bli när jag blir stor... I lördags på kalaset fick jag höra att jag ska satsa på teatern. "Hmmm..." Tänkte jag då "Eh, jag har inte tänkt det innan så jag lägger undan det" men idag gick jag faktiskt in ch kollade på teaterhögskolan och blev riktigt taggad.. Så vad jag kommer att göra i höst har jag ingen som helst aning om.!