3.0

Det finns vissa saker som man inte vet någonting om, men som man kan påverka och styra med hjälp av de val som man gör här i livet. En sån sak är framtiden. Vet vi något om den? Nej! Men vi kan ändå påverka den så otroligt mycket. Så här kommer dagens råd. Eller kanske till och med let råd för livet.. -> Lyssna till ditt hjärta och följ din dröm. Gör vågade saker som du undrar varför du gjort dem men ändå inte ångrar. Var spontan och öppen för att våga ta den smala stigen i stället för den välkända motorvägen. Fråga inte andra om råd för mycket utan chansa lite. Okej.. Detta är sånt som alla säger och anledningen till att jag skriver det är att jag själv behöver tänka lite mer såhär. Följa MIN dröm och göra det JAG vill och strunta lite i vad andra må säga.. Jag har trotts allt Jesus med mig på färden och han är Bäst!

 
 

Sommarmöte

Helgen spenderas på Strandhem där ELM-syd har sommarmöte. Helgens stora PLUS är att mer än halva klassen är här och att få umgås med den igen är lika med LYCKA!

Säga JA!

Nu har jag vart och spanat in två bröllop i körkan där min syster är Vaktis.. Alla sa ja där de skulle så nu är de gifta. Så Grattis till dem! Själv fick jag tid att prata med en senil gammal gubbe som var både trevlig och rolig.. Han petade på min arm och sa konstaterande att det inte var fläsk utan kött där. Man tackar för komplimangen.. Eller!?