Mer än okej!

Spontant snöbollskrig. Precis hemkommen från gyllene måsen och precis när vi gått ut ur bilarna bröt det loss. SNÖBOLLSKRIGET! Snö innanför tröjor, byxor och strumpor. Snö i ansiktet och fastkletat i håret. Som tur är är det ju bara vatten.. Men vet ni vad?°Jag älskar vintern! Snön är alldeles perfekt snö för såväl pulkaåkning (har dock ingen pulka här än) som snöbollskrig. På idrotten körde vi snörugby, scoutbrännboll och fotboll med snöbollskrig, man kan ju inte annat än älska folkislivet. Dagis för äldre är ett rätt okej sätt att beskriva det på faktiskt.! Så vet du inte vad du ska göra och har funderat på bibelskola så sök in till Strandhem!

 

Söndagsturen

Lite äventyr på söndagsförmiddagen var precis vad jag behövde! Jag gick upp kvart i åtta, åt två smörgåsar med stekta ägg och drack ett glas med juice för att sedan packa ryggsäcken med körkort och kamera. Jag satte mig i bilen och styrde kosan mot havet, Skummeslöv närmare bestämt. Gick på Gudstjänst där och tittade sedan till havet. Men tyckte att det var tråkigt då jag inte hade någon resekompanjon så jag åkte tillbaka till skolan och lagade mat. Ganska jättebra förmiddag alltså!

 

Och på eftermiddagen tog jag åter igen med mig kameran och gick på promenix.

 
 
 

Retreat -en bra grej

Chillidill här på bloggen. Men desto mer händer i skolan.. Idag har vi haft något av de bästa - Retreatdag. Vi åkte till en gård, var där i dag under tystnad och hängde med Jesus. Enda gången vi pratade var när vi bad tidebön eller bad bordsbön och tro det eller ej men det var verkligen hur skönt som helst. Och jag som pladdrar på i 180km/h i vanliga fall sa inte ett ord. Så ett hett tips är att åka iväg till något ställe som ordnar retreatdagar (går att googla) och åk i väg två-tre dagar. I mars (tror jag) ska vi i klassen i väg på en längre retreat som varar fårn tisdag till fredag. Ska bli spännande och sjukt gött att få göra det igen!

 
Jag och Sof skulle ta lite trevliga bilder på varandra förra veckan och det gick inte alls bra. Alldeles för mörkt så vi fick strunta i det. Det blev dock ett kort på henne, något ljust bara...