Va?!

I morgon mina vänner så ska jag göra något väldigt exotiskt.. Jag ska nämligen till hörcentralen och kolla upp hur och om min hörsel har förändrats på sex år. För sex år sedan var jag på gospelkonsert och dum som jag var använde jag inte öronproppar. Detta resulterade i att jag dagen därpå vaknade upp och hade nästan ingen hörsel alls på högerörat. Något som var väldigt jobbigt. Jag fick åka till vårdcentral, härcentral samt öra-näsa-hals och göra diverse hörseltester, lämna blodprov och få massa tabletter utskrivna. Ja, det var ett helt äventyr så att säga. I dag sex år senare har jag lärt mig att leva med min hörselskada, -ja den har inte kommit tillbaka än-  men i morgon så ska vi se hur och om den har förändrats. Ganska trevligt faktiskt.!
 
Några visdomsord fårn en som har erfarenhet - Använd hörelskydd och öronproppar när du är bland höga ljud till exempel: gospelkonserter...
 

Lite tidig..

Nu har det börjat. Kanske lite tidigt men jag vet ju inte riktigt var jag ska leta så då är det bäst att jag börjar leta redan nu.. Förena nytta och nöje, en promenad med jogging och spring kombinerat med att leta vårtecken. Än har jag bara sett snödroppar men solen lyser allt längre nu så jag tror att dom kommer att dyka upp när som helst.. Lite tussilago och så småning om blåsippor och vitsippor. Myrorna har börjat vakna till liv och fåglarna stämmer upp i jublesång. Ja, jag kanske är liiiite tidig men vem vet.. Kanske spricker björken i morn..! Jag känner dock nu att jag i hjärnan ligger två månader förtidigt. Suck. Men Myror, fågelsång, snödroppar och sol har jag i alla fall fått insupa.!