home again

Hej  och  GOD JUL kära vänner! Julen är här för att stanna, och jag likaså! Åtminstone ett par veckor in på nästa år har jag tänkt.! Här hemma sitter jag och stickar, åker pulka,sjunger i falsett  och har det allmänt bra bär jag bråkar med mina syskon och slår dem i pulkarace. Jag är helt enkelt bäst. Men utan dem hade jag inte vart det så jag är oerhört tacksam för dem och aningen självgod.. 

Skämt å sido... Det är väldigt skönt att vara hemma, jag ber åter igen om ursäkt för videon som många av er har genomlidit. Ska inte göras om.! Eller? 

Jag vill bara säga att jag är oerhört tacksam över att jag har fått fira jul här hemma i lugn och ro (finns fördelar med att inte ha så bra hörsel...) utan någon stress och sånt trams!

 Nu tackar jag för mig! Hörs och ses, ni är värdefulla och väldigt bra! Glöm inte det!

Ytterst märkligt

När man verkligen vill och behöver sova men man istället sätter på kameran på datorn och gör något alldeles för osammanhängande och märkligt för att visas upp för omvärlden men man bestämmer sig ändå för att göra det. Ytterst märkligt säger jag bara. Jag lever och har det bra för övrigt. Idag hade vi julmiddag med julbord, långdans och underhållning från såväl lärare som elever. Trevligt var det!


 

256 månader idag

Jag är tacksam över att jag har det så bra! Tacksam över min familj, tacksam för min släkt och tacksam för mina vänner. Tacksam för att jag har fått växa upp med dem och får fortsätta leva med dem. Tacksam över att jag har det så bra. Jag satt och tänkte lite innan i dag när jag lyssnade på musik med hörlurar. Jag har ju bara hörsel på ett öra nu i princip, så tänk när jag kommer till himlen, då kommer jag att kunna höra med båda öronen igen.. Hur fantastiskt är inte det egentligen?? Jag funderar lite på vad det är jag går miste om när jag inte hör allt lika bra som de flesta andra men, men det kanske är en välsignelse för mig egentligen att vara hörselskadad. Jag älskar musik, instrument, sång och allt sådant. Lyssnar gärna på musikkonserter och går på musikaler. Så nu funderar jag lite på om det kanske är meningen att jag ska vara lite halvdöv. Jag menar det finns ju fördelar med det också, jag kan utan att ljuga säga: "jag inte lyssnade på det örat..". Bara en sån sak.. Så jag nog lite tacksam över min hörselskada i alla fall...