Salzburg i mitt hjärta!

Jag har precis blivit förtrollad av Österrike och närmare bestämt Salzburg. Inte bara det att Sound of Music är inspelad där utan hela alltet! En stad som är omringad av vacker natur, fylld med små gator (som man kan trilla och skrapa upp benet på), små kyrkor, jordgubbssorbé, kloster, nunnor, slott, små hus och berg. Dessa vackra Bergen.! Helt förtrollande vackra! Jag hoppas sannerligen att jag får chansen att åka tillbaka!
#LyckaÄrFramme.!

Ärade vänner. Nu befinner jag mig i Wien med en Rebecka.Vi landade igår här vid halv 12 och hade turen att vi kunde checka in redan halv två (en och en halv timme tidigare än lovat).Efter det hade vi slapptid på rummet innan vi gick in till stan. Vi strosade omkring en stund bland mellan byggnader, blommande kastanjer och kyrkor. Vi har det alltså mer än bra här.! Vädret är växlande molnighet, ca 13º men jag har beställt mer värme hit...


På kartan

I helgen var en fantastiskt plufselina här. Min egen Sigbritt also kown as Salome. Hon var här i Skånelandet och bara fyllde på mig med massor av Salome och hjälpte mig att släcka min äventyrstörst. hon är helt makalös den kvinnan som drar mde mig så långt söderut man kan komma i Svea Rike. En bil, ett spel, en musikspelare, en godispåse, en chokladkaka, ett par maccarones, en kamera och en Salome är allt som behövs för att en roadtrip ska bli komplett. 
 
Om åtta dagar åker jag och Rebecka till Wien. CRAZY!!!!