Frågor som får svar..

En mycket bra grej med att gå folkis är att man får ställa vilka frågor som man vill och oftast får man även ett svar.! Till exempel tänker killar på namn till eventuella framtida barn? Vad gjorde tjejer när de i högstadiet gick på toa tilsammans? Vad gör killar egentligen i omklädningsrummen? Tycker kvinnor att det är jobbigt med oförstående män? Tycker män att det är jobbigt med oförstående kvinnor? Med mera med mera.. 

Kommer drömprinsen att vilja bo här med mig? 
 

Tre glada töser

I går kom Matilda och Martina hela vägen från Mark och hälsade på mig här i skånelandet! Vi hann med att gå på promenad, prova klänningslivet (brudklänningen), kasta löv, titta på film, äta mat, prata, laga mat, fota, mysa, köpa förmycket godis, prata mera, trängas i mitt pyttelilla rum, äta mera, kolla på film, gå till kyrkan, äta mat, åka bil, mysa under täcket och njuta av hösten. Tack för att ni kom hit tjejer! 

 Hmm..

Gick till vårdcentralen för att beställa tid till vaccination och det slutade med att jag fick sprutan med en gång.. Jag hade tänkt mig om en vecka eller så men hon tyckte att det gick lika bra med en gång.. Så aningen chockad fick jag andra dosen twinrix.. Blev inte det minsta yr i huvudet.. Kroppen är allt bra konstig! Så nu är jag lite i chock över att det gick så bra som det gick...