Gå på vatten..

30-årsfest gånger två denna helgen! I fredags var det galenskaparna och aftershave på lorensberg och det var fantastislt roligt. Tyvärr var Per sjuk men de andra spelade istället hans roll och der var oerhört bra hela alltet!!

Och i går var det kusinerna som firade 14 och 16 år med brunch! Mycket smaskigt!!!
Idag har jag vart och våldgästat mormor och morfar och passade då på att gå stora sjörundan med moster A-L.

Nu ska här sovas, imorgon nalkas jobb..

Frågan lyder

Frågan lyder.. Frågan lyder.. FRÅGAN LYDER vem blev årets jordgubbsplockare?! Eller snarare ska jag ta motorsågskörkort eller jägarexamen, göra bägge delarna eller skita i allt?! Hmm det är så som frågan lyder.. Jag kommer att göra det lite baraföratt och om man tänker i praktiken så har jag ju mest användning av motorsågskörkortet. Förmodligen. Men det är ju kul att ta jägarexamen också.. Fast det vet jag inte om jag kommer att ha någon nytta av. Fast det vore ju kul. Så jag funderar ett tag till.. 

Foto: A-M

En dag vid havet..

60% av familjen var vid havet idag och det var mycket kallt! Men trevligt, vi så nästan inga fåglar men på vägen dit stannade vi till på en maskinvisning och kollade på och provsatt massey ferguson. Mycket trevligt. Nu är det melfestmys med en av favoritmostrarna och favoritmorbror.