Bröllop

Nu sitter jag i röda stugan, lyssnar på Lotta på Liseberg, funderar över bröllopsklänningar och har det ganska gött ändå! I fredags var jag sista dagen på förskolan och ett nytt kapitel har just börjat med sommarjobb som vaktmästare. Än känns det bra och jag hoppas att det håller i sig. I lördags var jag och serverade på ett bröllop och de var jättevackra! Jag kollade naturligtvis extra mycket på klänningen och funderar på hur jag ska göra den som jag ska sy.. Det trillar ner lite nytt material i hjärnan för var dag som går känns det som!

 

Dreams..

Lyssnar på namnsdagsbarnet Håkan Hellström och letar inspiration till bröllopsklänningen som jag ska sy.


Ja ni läste rätt. Nej jag gör det inte för skojs skull utan jag ska göra en riktig. Alltså en som kommer att bli buren på den stora dagen. Jag tycker att detta är så COOLT!!! Jag fick frågan i våras av en kompis om jag ville sy hennes bröllopsklänning och vad svarar man om inte JAAAAA!!! Jag var i chock flera dagar efter och jag känner "dreams are comming true".  Detta är allt som jag någonsin har drömt om och det sker så snart, (jag har inte ens fyllt 20 än!). 


New York någon??

Är det någon som har lite pengar över och vill boka en resa till New York till mig och en kompis. Vet inte vem jag ska ta med mig än men det är nog någon som kan tänka sig att offra lite tid. 12 till 18 augusti blir bra. Då är jag ledig i en vecka. Den enda veckan som jag ör ledig på hela sommaren för övrigt. Liten suck på det.. Det är ju bra med jobb, men lite fritid skadar ju inte om man säger så.!