Hur kommer detta att gå..?

Tänk så mycket jag kommer att sakna när jag flyttar i höst! Vänner, familj, ställen, djuren, dofterna, ljuden. Så galet mycket det finns att sakna! Hur stor är chansen att jag vaknar upp och känner doften av gödsel? Nej inte så stor.. Eller att vakna av att storasyrran säger "Tror du att du bor på ett hotell eller?!" då jag kontrar med "Det verkar så, hotellpersonalen kommer ju och väcker mig!". Det låter inte så trevligt det sistnämnd kanske men det är mycket kärlek vill jag lova.! Eller varför inte vakna av att lillebrorsan sjunger "You raise me up". Och detta är bara några få av alla de hundra sakerna som jag kommer att sakna!

Prata hemlisar under en filt vid sjön kommer jag definitivt att sakna!!!
 
 

Frågan är ställd

Tänkte att jag skulle gå på vandring i sommar men vet inte var jag ska gå, så min fråga är nu om någon av er därute har ett hett tips på vandring, gärna i svea rike. Vandringen ska ta ca 2-4 dagar och innehava vacker utsikt. 

 

Rastad och klar

Idag bestämde jag mig för att ta den första löprundan (om man ens kan kalla det så) på nästan ett år. Hujedamej! Sagt och gjort! Efter jobbet tog jag på mig träningskläderna, kände mig inte supermotiverad men ändå tillräckligt för att vilja springa. Så med digilistan i lurarna lät jag den ena foten sättas före den andra och så bar det av.. 


Så skönt att få venlitera sig och när jag nästan hade sprungit färdigt kände jag hur benen ökade farten och de sista 270 metrarna sprang jag för allt jag var värd och kände hur alla mina agritioner rann ur kroppen. Underbar känsla!! Jag har verkligen ingen tidsuppfattning när jag springer så jag trodde at jag hade vart iväg i 40 min när jag var klar med mina 3.3 kilometer. Men det var visst bara 20 min som jag hade sprungit, var kom det ifrån?? 

På väg hem blev det ett kvällsdopp i sjön alldeles ensam, hur skönt som helst!!!