God Kväll..

Snart ska jag slänga mig i soffan och kolla lite Johan Falk med brodern min.. Det är ganska trevligt. Jag orkar tyvärr inte greja med bilder nu så det blir aningen korta inlägg men det är kärlek i dom också.!
 
Bild på mej och Salome som visade lite kärlek i sommras.. Fotagraf är min syster A-M. 

Förebilder!

Två av de bästa personerna i världen är mormor och farmor. Två coola, spontana och ärliga tanter som jag vill ta efter så mycket! Dom ger mig så mycket i livet och det är skönt att man bara kan ringa och snacka med dom närsomhelst om vadsomhelst, kan vara om allt mellan stora funderingar till smaskigt skvaller. Nu är det ett tag sedan vi var ute på äventyr men det känns som om att det snart är dax igen!!

Mormor till vänster och farmor till höger.

Hollywoodsvall och barnskrik..

Dagens ilandsproblem: I morse när jag precis gått upp kollade jag mig i spegeln och får se ett Hollywoodsvall på mitt huvud.. Perfekt svall och fluff i hårtopparna, typ känslan av fönat hår.. Detta var min morgonfrisyr(!) vilket betydde att jag var tvungen att borsta mitt nyblivna hollywoodsvall och tyvärr aldrig se det mer.

Fast jag hade tyvärr inget val då jobbet kallade, jag är vikarie på den lokala förskolan. Ett underbart jobb som innehåller både skrikande barn och helsköna kommentarer och funderingar. Den avdelningen jag är på nu har jag vart på i några veckor och när jag kom dit sa ett barn till mig "Kajsa vad skönt att du kom hit, det är typ 1000 barn här."Och 1000 barn är det inte riktigt, snarare 20 men ibland känns det verkligen som 1000 så jag förstår barnet mycket väl!!

Bild på när min lillasyster försökte locka mitt hår med spolar..