Winter in Yellowstone

Nu är det Jul i Yellowstone på SVT2 och jag rekomenderar alla varmt att kolla på detta då det är Henrik Ekman
som pratar..Vem kan inte tycka om den rösten??

 

GOD JUL

God Jul vänner! Julen har startat bra, igår hade jag för första gången i hela mitt liv sovmorgon på självaste julafton, sedan blev det julbord med familjen (fläskkorv, dopp i grytan och köttbullarna är favoriterna på bordet). På eftermiddagen var det kunskapsspel, Kalle och hans vänner som stod på menyn. Till kvällsmat åts det tomtegröt i lass för att sedan gå till tv'n och se det sista avsnittet av "Barna Hedenhös uppfinner julen" och ca 10 över 7 kom snubben som vi väntat på hela dagen -> Jultomten. När han hade delat ut julklapparna var dagen fulländad! 

Idag har det firats jul hos A-L med allt vad det innebär.. Skratt, julklappsbyte, trevligt folk, fotograferande släktingar, härligt god julmat och en annorlunda julklappslek..


De tre bilder som följer har mästerfotografen och kusinen G.J. tagit..


Och istället för snö i år kom det en väldans massa vatten så nu har det blivit översvämning på ett flertal ställen i vår socken..
 
 

En bal.

Vad är väll en bal på slottet. Luciabal i Uppsala igår och tänk så många mil man kan hinna härdas på en och samma dag.. Jag vaknade i morse i Uppis, åkte sedan ca 50 mil hem och sedan ytterligare 20 mil till Skånelandet. Så idag har jag sett Svea Rike från E20 bland annat. 
 
Men som sagt.. Igår var jag och ytterligare 60% av familjen på Luciabal i Uppis för att fira Kuerkuss! Trevlig tillställning, mycket god mat, grottmän med lårbenshals fäst runt huvudet och alldeles för höga klackar. Alltså helt ok ändå. Dock skulle vi upp tidigt idag för att hinna hem i tid så tyvärr blev det varken någon vals eller drömprins för mig denna gången..

Klänningen blev klar 23.30 i torsdags..