Höstmyspys

Igår var jag och några syskon hos våran moster och kreativitetade ner oss i pärlor, glitter och papp! Underbart att bara låta fantasin få flöda och låta händerna skapa!! Bilder på det.

Jeans i mitt hjärta!

Back in the old days och klipper i Jeans! Det är helt underbart!!! Denna dången blir det dock ingen klänning, fåtölj eller coola ramar utan något som jag behöver ännu mera! Ett Mobilfodral! Så jag klipper och donar med Adele's goa Bond-låt i bakgrunden.Har ni inte hört den än så måste jag tyvärr säga att ni har missat något.. men det går att rätta till genom att lyssna på den!

Saknardag...

Hemma var ligger det någonstans?
Idag är en typisk saknardag. Jag saknar allt och alla som inte är i min närhet. Människor som jag inte har träffat på länge och människor som jag faktiskt träffade ganska nyss. Människor som bor nära mej och mäniskor som bor långt långt långt borta. En typisk saknardag innebär att jag tänker på allt roligt och galet som jag hittar på med dessa fantastiska människor, saknar dom och nästan gråter en liten skvätt. Av saknad och längtan till dem! Kärlek till er!