17 Maj

På gökotta med några av de häligaste! Klockan 7 kom moster med barn och bankade på dörren för att ta med oss nästan hela vägen till paradiset på frukost och gökotta. Mysigt! Frukost i det gröna är något av det godaste som finns! Med härliga människor blir det ännu bättre!


Tipspromenad för den late..?

Vad kan lillebror nu ha för något lurt på gång..?

15 Maj

Ibland är dagarna som 9 maj och man känner för att blogga hela tiden. Ibland är dagarna som 10 maj och man känner för att blogga men orkar samtideígt inte. Ibland är dagarna som 11 maj och man känner inte alls för att blogga. Och ibland är dagarna annorlunda. Men nu är jag här igen. Och jag tycker om att blogga. Men man sak veta vad man ska blogga om och man ska orka sätta sig vid datorn och ha med den externa hårddisken. Ja.. Det är en del saker som ska stämma och jag vet att man bara behöver en dator + internetanslutning för att kunna blogga. Jobbiga i-lands problem damen har va!? Haha! Ja det är rätt löjligt egentligen! Så därför kommer lite gamla bilder från en fotoutflykt med mästerfotogrefen Paulina! 
9 Maj

Bröllopsklänningar är det finaste plagget som finns tror jag. Varför? Jo för att klänningen bärs på en dag fylld a lycka och kärlek.