29 Juni

Efter en dag på jobbet så räddade Stina mig..! Jag gick från att ha varit en gäspande zombie till att bli en glad flicka. TACK STINA! Och om ni nu undrade vad vi hade för oss så hade vi en mysig, givande, rolig, spännande, god, trevlig, underbar fika på Blommigt och Prickigt. HELT klart värd att göras om!!! 

28 Juni

Perfa väder för att åka och bada men för mig bär det strax av till jobbet istället. Så jag får bada för 3:e gången i år i kväll i stället! Första gången var i maj. 26:e maj för att vara exakt. Andra gången var i tisdags när vi hade afterwork kväll med arbetskompisarna från förra året (bilder kommer senare). 

25 Juni

Tänk... Om bara ett halvår så är det juldagen..! Det är ganska fantastiskt vad tiden går snabbare och långsammare på samma gång när man blir äldre..! Jag menar det var ju nyss påsk! Det var inte länge sedan jag väntade på att blommorna skulle börja blomma och jag blir också mer förvånad för varje år som går över hur fint det är. Blommorna allså. Men jag vet inte hur jag kan tycka att tiden går långsammare vissa dagar men det är la så som man funkar. Så som kroppen funkar. 

Orkar/känner/vill inte lägga upp några bilder i dag för jag orkar inte hämta min hårddisk... LATMASK! Så därför blir det en sång i stället... En av mina absoluta favoriter från ESC 2012!