En dag i oktober..

En dag i oktober var jag och en av mina storasystror ute på lite äventyr. Vi kallar det kvallitetstid! Det är något som uppskattas. Mycket!Snow outside

I think it's snow outside.. (for some reason..) Ehm ja.. Och SMHI lovar att det blir en vit vinter i hela landet. Trevligt!


Vet inte riktigt...

Jag vet inte riktigt idag faktiskt.. VAD SKA JAG SKRIVA OM?? Darin kanske? Tja. Lite kan jag ju skriva om honom..


När han kom tvåa i Idol undrade mina kompisar om jag tyckte att det var rätt person som vann och jag svarade (liten och mesig som jag var) att jag inte visste riktigt vad jag tyckte. Om sanningen ska fram så kollade jag inte på Idol då så jag kunde inte svara på frågan.. Men jag ville ju ändå vara cool och tycka rätt så för att göra det enkelt för mig så sa jag att jag inte visste. 

Darin är född 2 juni 1987. Alltså 6 år äldre än vad jag är. 

Han tolkar låtarna i "Så mycket bättre" otroligt bra! Han är minst sagt grym på det han gör! Och nu när jag är äldre och ganska mycket coolare så kan jag tycka vad jag vill och jag måste säga att han sjunger helt okej, Skaver inte alls i mina öron att lyssna på hans musik (kanske lite när man lyssnar på de första hitsen..). Så vad mer ska jag säga? Det mesta är nu sagt tycker jag. 

Fast en grej har jag missat.. Det finns en likhet (förutom att båda kan sjunga och är allmänt coola) så har båda haft fast tandställning. Min blev det dock inte lika mycket skriverier kring men det är ju ändå en likhet. Och båda har ju blivit av med tandställningen också. Så då var allt nödvändigt sagt. 


Pussar och Kramar!!!