Hårfärgsbyte?!

Visst är det kul att photoshopa?! JA det är det!!! Har börjat träna på skänhetsretuschering nu och tyvker att det är jättekul!!! Här på dessa bilderna har jag blonderat håret i två olika nyanser. Honungsblont i den översta och askblont i den understa. Vilken färg tycker ni att jag ska sattsa på? Jag tror att jag skulla passa bäst i honungsblont för i askblont ser jag rätt blek ut...!
Eller kanske ska jag ha kanstanjebrunt (som jag tycker att jag passar bra i), mörkbrunt (börjar bli lite blek...)eller rentav grått (som mormor...)...!
(Bakgrunderna kommer från google)
Ni får säga vad ni tycker!
PUSSHEJ!

24 Oktober

Här är bilderna som jag vet att ni har väntat på...! Först är det lite höstbilder, sen är det cakepops som jag bakade med Salome och sen är det de tvä klänningar som jag gjorde till A-M och mig, först A-M:s fram och baksida och sen min fram och baksida.


Må så gott! Pusshej!

20 Oktober

Hej igen! Ja det var ett tag sedan nu och jag tänkte ta och berätta om två av de dagar som har gått sedan jag skrev sist... 
Okej! Here we go...!

Fredag 7/10 ( ja vet att det var ett tag sedan nu!)
Jag sydde en klänning till syster som mamma senare fick sprätta i och sy lite för jag blev rentut sagt förbannad på den klänningen när det inte blev som jag hade tänk mig! Jag började att sy på den och fortsatte tills jag tyckte att den var klar men sedan när syster skulle prova den var den inte lika fantastisk längre för det satt som en korvskinn på henne när den egentligen skulle sitta som en klänning.... inte kul!!! Men då satte jag syster och mamma i arbete så dom fick fixa det som hon inte tyckte om på klänningen och man kan säga att i slutändan hade jag nog gjort 95% av klänningen.
När mamma höll på med hennes klänning så gjorde jag en till mig själv och jag kan inte rekomendera att sy en klänning när man är trött och grinig så därför tog jag mig en behövlig dusch (inte för att jag luktade illa -vilket jag kanske gjorde- utan för att lugna mig lite). Efter det började jag att sy och gjorde lite fel men det blev en hyffsat bra klänning på slutändan i alla fall.

Lördag 8/10
Jag vaknade och var på gott humör men ovanligt lättirriterad så efter några timmar (kanske 2) var jag inte på så gott humör och inte alls sugen på att åka på 75-årskalas (men det gjorde jag i alla fall för annars kunde jag inte få någon skjuts till luciautagningen). På kalaset var jag fortfarande lite småtjurig och inte precis den roligaste människan att prata med och tiden tickade mot luciauttagnigen.... Kl två var utagningen, vi fick sjunga en jullåt och sedan interjuvade dom oss och på kvällen skulle de ringa och säga om man hade blivit uttagen eller inte. De första timmarna gick det bra, tänkte inte så mycket på lucia och humöret var på topp igen (humörsvängningarna  berodde på nervositet så nu var nervositeten borta) men fram mot sextiden började jag att tänka i gen för då trodde jag att de skulle höra av sig. Sanoligheten för att jag skulle komma med var ganska stor då vi bara var 8 på uttagningen och det var 7 som skulle få vara med på Lucian. Efter två timmar av grubbel, tankar om hurvida jag kunde tänkas ha kommit med eller ej så ringde äntligen telefonen. Precis då jag började tänka att jag kanske inte ens hade kommit med ringde telefonen och de sa att de ville att jag skulle vara med i Marks Lucia. Gissa om jag var lycklig!!!

Nu hade jag tänkt från början att jag skulle skriva massor av mera men jag kommer faktiskt inte på/ihåg något mera att skriva....! Me jag kan skriva några saker till förresten som har hänt lite nyligare:
* Saloma har varit hemma hos mig och gjort cakepops. SMARRIGT!!!
* I lördags var jag i götet med Salome. Vi var på myrorna och på Frölunda torg. Salome hittade massor av fina grejor, däribland ett par högklackade kängor (säger man så?) som jag tycker att hon gjorde helt rätt i att köpa!!!
* Efter att jag hade shoppat med Salome (efter att hon hade shoppat) åkte vi tillbaka till korsvägen där jag hade bestämmt med Linnea att vi skulle träffas. Vi hade nämligen en bio inbokad, Jane Erye va det som vi såg. Grymt bra film för den som älskar att kolla på filmer med handling om 1800-talet (vilket jag gör). Innan bion skulle vi hitta någonstanns att äta och vi bestämde oss för att äta pizza. Men att hitta pizza i Göteborg är inte det lättaste om man inte vet var man ska leta och inte heller om det är två stycken Linnea som ska göra det. Vi letade säkert i över en halvtimma innan vi kom på rätt gata där de hade pizza. Det lustigaste var att den gatan var den som gick upp från Biopalatset. Haha vi höll på att skratta ihjäl oss när vi såg var vi var någonstans! Men vi vick i oss våran mat innan bion började och hade det jättemysigt!

Titt sist några fakta bara:
* Vi är ett jättehärligt gäng som är med i lucian!
* Jag är otroligt dålig på att blogga. Men jag ska försöka att bli bättre!!! LOVAR!
* Jag började skriva detta inlägget 18 oktober
* Jag har inga bilder i detta inlägget men jag lovar att bildblogga när jag kommer hem!

Slänger med en liten låt också.
PUSSAR OCH KRAMAR PÅ ER!