28 November - I hope you can forgive me!

Ja min plan gick ju helt i stöpet (eller vad man nu säger) den gick med andra ord inte som jag hade tänkt! Men jag ska göra ett försök till! eller flera, vi får se! Nu har vi satt igång och lussa och det är jätteroligt!!! Härliga tjejer, go musik och glada lyssnare! Bättre kan det ju knappast bli...! Vi hade genrepet i lördags för våra föräldrar och det gick kanoners! I går skulle vi ha 4 uppträdanden men pågrund av stormen blev 3 stycken inställda vilket var mycket tråkigt men vi fick göra ett uppträdande och det var kul. I torsdagen den 17/11 fick jag äntligen mitt efterlängtade körkort!!! ÄNTLIGEN!!! Så lycklig man kan bli! Nu sitter jag och funderar på om jag ska ordbajsa eller bara fortsätta skriva vilket i mitt fall är exakt samma sak! Så frågan är ordbajs eller skriva! Hmm hur ska jag göra??? Nej jag gör som i "en himla många program" och säger: Nej vi tar en sång istället!

13 November

Jag lovar att jag ska försöka bli bättre men det är svårt! Men minst ett inlägg i veckan borde la till och med jag klara av..! Nu ska jag berätta om helgen som gått med bilder och som ni säkert vet säger en bild mer än tusen ord så nu visar jag er flera tusen ord...!
I fredags bytte jag och Jessika födelsedagspresenter och firade tandställningsårsdag mittemellan våra dagar. Här är vi när vi stöper ljus hos min moster.
Jag valde ett lite annorlunda inslagspaper nämligen inte papper utan TYG! Det var jättekul och kan rekomenderas till er alla att använda tyg när ni slår in presenter! Och istället för tejp använnde jag såklart nål och tråd och sydde ihop paketen. Jag fick en bok med recept på macarones av Jessika och blev jätteglad! Jag fick två små söta burkar (typ pillerburkar) också där jag kanske kan förvara två macarones!
I går och idag har det blivit lite fotgrafering med min fina kamera! I går var solen jättefin så jag tog lite på djur, bland annat mormors häst och våran hund.
Och idag var jag i skogen med pappa och då blev det lite mera "höstiga" bilder, eller en i alla fall. Den andra är ju på mina härliga stövlar men det är höstigt det med och de är behövliga nu när det är så vått i skogen.
Jag ska försöka att hålla mitt löfte!
Kramhej!

FASHION!!!

Mode är verkligen vadsomhälst! Här är en klänning från H&M som jag jättegärna vill ha! Efter den kommer en brudklänning från Vera Wang som jag tycker är fin! Kanske ska ha det livet till min balklänning.... Ja det får jag nog fundera vidare på..! Efter den kommer en röd klänning från H&M, en röd klänning från Kenneth Cole. Siste men inte billigast, den jättefin kappa från Donna Karan (kostar lite över 20000 kr!). VILL HA VILL HA VILL HA!!!!
Kan rekomendera er att gå in på  http://www.costellotagliapietra.com/ , de har jättefina kläder!!!!

The end for this time!