22 December

Dan före dan före dopparedan och tyvärr så är all snö borta som kom i veckan... Men jag hänger inte läpp på grund av det för jag hade nyss rimstuga med stroasystrarna mina! Många roliga rim kom vi på  och här har ni ett om ni ska ge bort en parfym till någon som inte luktar så gott (början är tagen av Gullan i Pelle Svanslös)

Om du ljuvligt vill dofta
Använd denna ofta
Eller använd ej ett dugg
Och lukta som Dr. Mugg

Ganska fyndigt tycker jag..! I lördags så var det tyvärr sista luciaframträdantet och kära nån vad jag saknar tösera! Så roligt vi hade och det är definitivt ett minne som jag kommer att ha med mig hela livet! Till avslutning så åt vi smörgåstårta hos Nisse med Nisse, Ingemar och Julian som dom hade fixat och till efterrätt så hade vi (tjejerna) fixat tre olika tårtor som vi hade bakat. Jag gjorde en päronmouse-tårta, Caroline gjorde en kladdkaka och Josefin gjorde en hallon och vit choklad mouse-tårta. Smarrigt värre!!!

Nu ska jag återgå till att slå in julklappar och försöka komma på fyndiga rim.........eller sova...

13 December - LUCIA!!!

Natten går tunga fjät runt gård och......goder morgon i denna sal.......här kommer ni jungfru Lucia en ......."Jag hälsar er alla".....stråla milt du nattens stjärna över........"Ja hejsan allihopa det är Marks Lucia som kommer och hälsar på"..... det strålar en stjärna blidt......jul jul strålande jul glans över....sankta lucia ljus klara.....

Ja det är så min dag har sett ut i princip... tretton gånger... så nu känner jag mig trött och lite blablablablabla i huvudet...! Men efter lite skönhetssömn så kommer jag att vara på topp igen!
Och när jag var på väg hem så kände jag såååååååååååååååååå för att ta kort men ögonen sa nej och hjärnan sa DATOR och det var här jag hamnade då....

Men eftersom jag inte har tagit några bilder idag som jag även hade visat i så fall så visar jag lite bilder jag har tagit under året!
Dom två sista var från bonatösen till busfröken och prästadottern!
Pussokram GodNatt!

8 December

Känner för att blogga men vet inte vas jag ska skriva.... Jag kan skriva om Lucia somär AWESOME!!!! Full rulle hela dan, sjunga hela dan hem, äta massor av frukt hela dan och vara trött när man kommer  men det är kuuuuul! Och sen skulle jag kunna säga att hmmmmm.... Jajusteja! Angående pälsmössan så ska den typ se ut så här:


Det var lättare sagt än gjort att hitta en mössa som liknar den som jag vill ha så det enklaste är nog att ni ger mig en ford mustang cab 67!

Nu så byter jag ämne och medelar er att snön är nästan borta... snyft! Men det va ju kul så länge det varade! Så nu ser det nästan ut som sommar igen men men... Det finn inget jag kan göra åt saken om inte.... Jag kanske skulle ta och beställa hem en .......Så kanske det blir en vit december och jul!
Typ såhär:Det hade allt vart fint det....! Och jag hade garanterat fått användning av min mössa!